top of page
Header dubois

Oud ijzer ophalen en afbreken

Oud IJzer Dubois neemt al uw oude metalen in Mechelen en elders in Vlaanderen mee

Ophaling van ferro- en non-ferrometalen in heel Vlaanderen

Staat gruis, schroot, metaal- en staalafval, magnetisch restafval, aluminium, brons, inox, koper, lood, messing, RVS of zink bij u in de weg? Dan komt Oud IJzer Dubois vanuit Mechelen graag bij u langs om uw oud ijzer en andere ferro- en non-ferrometalen op te halen en af te breken. Vergezeld van een ruime expertise nemen wij ook de afbraak van oude metalen installaties op ons.

Een grote hoeveelheid oud ijzer?

Geen probleem voor Oud IJzer Dubois: hiervoor zetten wij onze containerdienst in. Zo kunnen onder meer winkels, bedrijven en fabrieken zorgeloos een beroep doen op deze service. Vervolgens helpen wij u met het recycleren van uw installaties conform alle milieunormen. We maken bovendien steeds duidelijke afspraken over het leveren en ophalen van de container.

metaal berg

Uw oud ijzer ophalen en afbreken in enkele stappen

  1. U neemt contact op met Oud IJzer Dubois in Mechelen voor een vrijblijvende offerte of legt meteen een afspraak met ons vast.

  2. Afhankelijk van uw ferro- en/of non-ferrometalen komen wij met het gepaste materieel tot bij u op het afgesproken tijdstip, overal in Vlaanderen.

  3. Oud IJzer Dubois betaalt u contant een correcte prijs voor al uw oude metalen.

Laat de aankoop van uw oud ijzer over aan Oud IJzer Dubois

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

bottom of page